Vásárlási feltételek

Áraink

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Vásárlás

A vásárlás regisztráció nélkül végezhető.

Megrendelés menete

Válassza ki a termékeket és helyezze őket a kosarába. Adja meg adatait, valamint a szállítási és számlázási címét. Végül ellenőrizze a megadott adatokat és kattintson a "Megrendelem" gombra. Rendelésével kapcsolatos információkat rendszerünk automatikusan visszaigazolja az Ön által megadott e-mail címen, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit. Megrendelését a visszaigazolásban szerepelő rendelésszámon tartjuk nyilván.

Személyes adatok biztonsága

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át.

A megrendelés során csak olyan adatot - név, cím, telefonszám - kérünk el, amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.

A megrendelés lemondásának módja és feltételei

Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ebben az esetben hívja a 06 30 98 55 936-os telefonszámot, vagy írjon az info@bumuc.hu e-mail címre. Hivatkozásul kérjük, hogy a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot megadni szíveskedjen.

Szállítással kapcsolatos költségek az egész országban

A szállítási (utánvételi/postai) költségek a megrendelt áru mennyiségétől/súlyától függenek.

Csomag súlya Szállítási díj utánvételi díjjal együtt
0-2 kg 1,520 Ft
2-5 kg 2,050 Ft
5-10 kg 2,450 Ft
10-20 kg 3,350 Ft
20-25 kg 3,950 Ft
25-30 kg 4,300 Ft

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, rendeléstől való elállás

A hibás vagy sérült árut 15 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk. A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket megrendelő viseli.

Fizetési feltételek

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket utánvéttel, előre utalással illetve személyes átvétellel lehet kifizetni.